Attraktioner

De bedste oplevelser tæt på

Bandholm Stellplatz ligger tæt på alle de bedste oplevelser

Vi har samlet de bedste oplevelser på et kort herunder. Der er mange attraktioner, seværdigheder og aktiviteter inden for kort afstand af Bandholm Stellplatz – ja, faktisk kan du være hvor som helst på hele Lolland inden for en halv time. I Maribo, som kun er 10 minutter væk, kan du bl.a. se Maribo Domkirke og efterfølgende sejle en tur med turbåden Anemonen, der tager dig med rundt i hele Naturpark Maribosøerne.

Oplev Maribosøerne til vands i en kano, kajak, på et SUP board eller en vandcykel fra Maribo Kano. Du kan også opleve Smålandsfarvandets ø-rige med en kano, kajak, båd eller et SUP board fra Kragenæs Marina Kano.

En kort køretur fra stellplatzen kan du opleve over 1000 dyr i Knuthenborg Safaripark eller udleve din indre vandhund i Lalandia Aquadome. Det store monument Dodekalitten, der kan sammenlignes med Stonehenge, ligger også tæt på. På Vestlolland kan du tage en tur rundt i Naturpark Nakskov Fjord med Postbåden, og kører du til Falster, er Marielyst et must at besøge.

Det kan også anbefales at tage med en af de små, hyggelige færger på ø-hop til Fejø, Femø eller Askø – eller medbring kajakken eller dit stand up paddle board, da der er gode forhold for dette overalt ved Lollands kyster. Kom ud og nyd naturen!

Har du brug for flere forslag, kan du besøge Visit Lolland-Falster eller Maribo Turistbureau. Under kortet har vi samlet billeder af mange af de bedste oplevelser på Lolland-Falster.

PRISER & ÅBNINGSTIDER


ÅBNINGSTIDER:

CHECK-IN: HELE DØGNET
CHECK-OUT: FØR 12:00

STELLPLATZEN HAR DØGNÅBENT HELE ÅRET.

priser:

Autocamper: 155 DKK pr. dag
Elektricitet: 25 dkk pr. 4 kwh
Vandfyldeplads: GRATIS
Trådløst internet: Gratis
Udtømning toilet og spildevand: Gratis
1. apr. – 1. NOV. tilbydes desuden:
BAD: 10 DKK PR. 4 MIN.
VARMT VAND TIL OPVASK: 5 DKK.