Ferie i autocamper

Autocamperferie på Bandholm Wohnmobilstellplatz

Bandholm Wohnmobil Stellplatz ligger perfekt ud til Smålandshavet – og de bedste oplevelser er tæt på

– Check ind ved ankomst el. på dagen online! Forhåndsreservation er desværre ikke muligt.

Med en placering lige ned til stranden ved Bandholm er du garanteret skønne omgivelser. Bandholm Strand Wohnmobilstellplatz (ofte kaldet Womo Stellplatz) ligger med den bedste udsigt over Smålandshavet, hvor man kan hele vejen ud til Askø. Vores gæster elsker roen, der omgiver den smukke natur. Mange af vores gæster nyder at være aktiv i naturen. Der er gode muligheder for at følge cykelruter på hele Lolland, og har du kajak eller stand up paddle board, er hele Lolland-Falster en oplagt destination for din ferie i autocamper.

Næsten lige ved siden af Bandholm Strand Wohnmobilstellplatz ligger Knuthenborg Safaripark, hvor du kan se over 1000 dyr. I gåafstand ligger landsbyen Bandholm, hvor der ligger en købmand, et ishus og ikke mindst en af regionens bedste restauranter, Restaurant Bandholm Hotel. Inden for 10 minutters kørsel ligger Maribo, hvor der er et rigt café- og restaurantliv. Her kan du bl.a. se Maribo Domkirke og sejle med turbåden Anemonen rundt i Naturpark Maribosøerne.

Det er nemt og praktisk at være gæst hos Bandholm Strand Wohnmobilstellplatz. Alt foregår fuldautomatisk. Check-in sker via en automat eller via check-in menupunktet her på hjemmesiden. Der er naturligvis skilte med vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vores stellplatz har døgnåbent hele året, og prisen er fra kun 155,- DKK. pr. dag.

PRISER & ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER:
CHECK-IN: HELE DØGNET
check-out: før kl. 12:00
Bandholm Stellplatz har åbent hele året hele døgnet rundt

priser:
Autocamper pr. nat:
155 DKK. ved 2 Pers.
205 DKK. ved 3 pers.
255 DKK. ved 4 pers.

El: 25 dkk pr. 5 kwh.

Vandfyldeplads: gratis

Trådløst internet: Gratis
Udtømning toilet og spildevand: Gratis

1. apr. – 1. NOV. tilbydes desuden:
BAD: 10 DKK PR. 4 MIN.

VARMT OPVASKevand: 5 DKK
toilet: gratis